Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΗΣΗ Δ.Σ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ


Κύριε Πρόεδρε, Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει ένα θέμα αψυχολόγητων και  απαράδεκτων συμπεριφορών  και ρυθμίσεων – επεμβάσεων του δημάρχου στις αρμοδιότητες , και λειτουργιές του προσωπικού (των υπαλλήλων) του δήμου. Αποτέλεσμα αυτών είναι η πλήρης αποσυντόνιση και δυσλειτουργία των υπηρεσιών του δήμου με ανέλεγκτες και επιβλαβέστατες για τον δήμο συνέπειες. επίσης και σε διαπροσωπικό – ανθρώπινο και εργασιακό επίπεδο η συμπεριφορά του δημάρχου έναντι των ανθρώπων που στελεχώνουν   άψογα τις υπηρεσίες του δήμου είναι απαράδεκτη.
Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όπως συγκαλέσατε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.2 v.3852/2010 με θέμα: Αποκατάσταση της διαταραχθείσας λειτουργίας και στελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου όπως πριν, καταδίκη της συμπεριφοράς του δημάρχου έναντι του προσωπικού  και προσκόμιση στο Δ.Σ πάντως έγγραφου σχετιζόμενου με την υπόθεση ιδιαίτερα δε με το θέμα που πρόεκυψε σχετικά με την οικονομική υπηρεσία του δήμου προς διαλεύκανση και διευκόλυνση της υπόθεσης και εξεύρεσης λύσης.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΘ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ,  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΝΩΝ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, Δ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ, Σ. ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ, Ι. ΜΑΡΜΑΡΗΣ, ΑΛ. ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ
ΠΡΟΣ                                        
 κ. ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ
Κύριε Πρόεδρε
Σε συνέχεια του αιτήματος των συνδυασμών μας  που σας καταθέσαμε,για σύγκληση του Δ.Σ σύμφωνα με το άρθρο 67 ΠΑΡ.2 Ν.3852/2010 ,παρακαλούμε , σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ.3 του ίδιου νόμου, όπως με ευθύνη σας κατατεθούν ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ, ΟΛΑ τα έγγραφα που σχετίζονται με το θέμα της συζήτησης.Αναλυτικότερα ζητάμε να κατατεθούν:
α. Τα έγγραφα της ΙΒ΄ Δ.Ο.Υ Αθηνών πρός το Δήμο.
β.Τα έγγραφα που έχει αποστείλει ο Δήμαρχος σε υπαλλήλους του Δήμου και στη ΙΒ' Δ.Ο. Υ Αθηνών.
Γ.Τα έγγραφα που έχουν στείλει οι υπάλληλοι του Δήμου στη ΙΒ' Δ.Ο.Υ και στο Δήμαρχο.
 ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΑΘ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ             ΧΡ. ΣΚΛΗΡΟΣ      ΝΩΝ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου