Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚEΦΑΛΟΝΙΑ


Ανακοινώθηκε η έναρξη των δύο πρώτων δρομολογίων της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους RYANAIR, από ΜΙΛΑΝΟ (BERGAMO) και ΠΙΖΑ. Τα αεροδρόμια αυτά είναι κόμβοι της εν λόγω εταιρείας  μεταξύ βόρειας και νότιας Ευρώπης.Η συνημμένη ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής: « Η RYANAIR, η πιο  αγαπητή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, σήμερα (2 Δεκεμβρίου) γιορτάζει την άνοιγμα του εβδόμου Ελληνικού αεροδρομίου, με δύο (2) δρομολόγια από την Κεφαλονιά, προς/από Μιλάνο (BERGAMO) και Πίζα.Η RYANAIR γιορτάζει την εγκαινίαση αυτών των δύο δρομολογίων στην Κεφαλονιά, απελευθερώνοντας ένα εκατομμύριο θέσεις προς 9,99 ευρώ έκαστη, για ταξίδια ανά το Ευρωπαϊκό της δίκτυο, για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, οι οποίες (θέσεις) είναι διαθέσιμες για κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (8 Δεκεμβρίου). Τα καινούρια δρομολόγια της RYANAIR στην Κεφαλονιά, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, σήμερα 2 Δεκεμβρίου.
Η Ένωση Ξενοδόχων μοιράζεται τη χαρά για μια καλύτερη κοινωνική και οικονομική πρόοδο των νησιών μας μαζί με τους άμεσους συνεργάτες της, όπως το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Ιθάκης και τον Πρόεδρο του κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο καθώς και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμ/των και την Πρόεδρο αυτής κα. Κατερίνα Ατσάρου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, για την συμβολή του στην απόκτηση των slots από την παραπάνω εταιρεία.
Επίσης και όσους άλλους συνέβαλαν στην όλη διαδικασία στους οποίους θα αναφερθούμε διεξοδικότερα εν ευθέτω χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου