Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!


Όλοι οι Πρωθυπουργοί, οι Βουλευτές οι Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κλπ έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν δήλωση για το «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» για να μαθαίνει ο λαός τι περιουσιακά στοιχεία είχαν πριν εκλεγούν και τι απέκτησαν μετά. Παρ’ ότι το σύστημα όπως γίνεται στη πράξη δεν είναι αδιάβλητο εν τούτοις παίρνεις μια ιδέα. Όπως π.χ από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα o Δήμαρχος της Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, είχε το 2010 εισόδημα 14.409.27, πολλά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, καταθέσεις 11,987.27 και οχήματα 3 Ι.Χ.
Οι εφημερίδες Δημοσίευσαν ακόμη το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Αντιδημάρχου Κεφαλληνίας Ευάγγελου Κεκκάτου και του Προέδρου του ΔΣ Μιχάλη Ανουσάκη. Και οι τρείς απεδείχθη ότι είναι ευκατάστατοι και δεν κρύβουν την αλήθεια στους δημότες τους.
Είναι αλήθεια, περιέργως να μάθω αν ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Κασσιανός υπέβαλλε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για να μάθουμε εμείς οι Ιθακήσιοι τα περιουσιακά του στοιχεία όπως ο Νόμος το επιβάλλει και σωστά διότι ο Δήμαρχος είναι Δημόσιο πρόσωπο..Και εάν ναι ποιο είναι? Δεν πρέπει να ανακοινωθεί όπως των άλλων Δημάρχων κ.λ.π
Να δούμε τελικά –γιατί πολλά ανεύθυνα λέγονται- της επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Ρουμανία. Τι περιουσία απεκόμισε απ’ αυτές και εφ’ όσον έχει κότερα, αυτοκίνητα και Ι.Χ αεροπλάνο.
Τέλος να δούμε εάν οι οικονομική του κατάσταση δικαιολογούσε τα τεράστια προεκλογικά του έξοδα που έκανε για διαφήμιση και προσωπική προβολή.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!
Ο ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου