Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!Αν ψάχνετε για την καλύτερη δουλειά του κόσμου τότε πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσετε την αίτηση πρόσληψης σε τουριστικό γραφείο πολυτελών ταξιδιών του Λονδίνου, το οποίο αναζητά άνθρωπο να επισκέπτεται τα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου και να γράφει κριτικές...

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο επί ένα χρόνο και θα μείνει στα πολυτελέστερα θέρετρα που υπάρχουν. Αν κανείς από μόνος του έκανε κάτι τέτοιο, θα σπαταλούσε συνολικά το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων, αφού θα χρειαζόταν, για παράδειγμα, να ξοδέψει 126.000 λίρες την εβδομάδα για να μείνει στο Velaa Private Island ή 37,500 λίρες τη βραδιά για να μείνει Necker Island.
Τώρα για τα προσόντα των υποψηφίων δεν απαιτούνται πτυχία και μεταπτυχιακά. Οι υποψήφιοι πρέπει να αγαπάνε τα ταξίδια, να διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία από διαμονή σε ξενοδοχεία, να είναι κοινωνικοί, διακριτικοί, απαιτητικοί, εύγλωττοι και να έχουν άποψη όσον αφορά το φαγητό, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.
Συμπληρώστε τη αίτηση στον ιστότοπο VeryFirstTo.com/job, όπου θα χρειαστεί να εξηγήσετε μέσα 65 λέξεις γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου