Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ!!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ
Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Ιθάκης μετά την ένταση που δημιουργήθηκε κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και το χαστούκι που έδωσε στο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρο Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κσσσιανός, γνωστός τσαμπουκάς, επειδή φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του η επειδή ο κ. Ταφλαμπάς τον αποκάλεσε καραγκιόζη…. Με πρωτοβουλία της πρόεδρου του ΔΣ Νίκης Παναγιωτοπούλου και με την απουσία του Δημάρχου Ιθάκης, έγινε σήμερα νωρίς το πρωί μυστική σύναξη της πλειοψηφίας όπου αποφάσισαν όλοι ο Δημοτικοί Σύμβουλοι ακόμη και οι αναπληρωματικοί να παραιτηθούν και κατέθεσαν μάλιστα της παραιτήσεις τους!!!!
Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Κασσιανού- Παναγιωτοπούλου αδελφή του Δημάρχου πήρε αυτή τη πρωτοβουλία για να εξομαλυνθούν τα πράγματα στο Δήμο Ιθάκης και γιατί πιστεύει ότι έτσι και γίνουν τώρα νέες εκλογές ο Συνδυασμός του αδελφού της και σημερινού Δημάρχου θα εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα 70-80% από την πρώτη Κυριακή.
Άλλες πληροφορίες από την πλευρά του Δημάρχου λένε ότι η κ. Κασσιανού πήρε σοβαρά την προτροπή του ξαδέλφου της και Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Χρήστου Σκληρού που δημόσια είχε ζητήσει την παραίτηση των Συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας. «Επειδή οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν μπορούν, γιατί δεν θέλουν, να σταματήσουν αυτόν τον θλιβερό και οδυνηρό για το νησί κατήφορο, είναι προτιμότερο να παραιτηθούν. Δεν είναι προς τιμήν τους  να συνεχίσουν να παριστάνουν ότι είναι σύμβουλοι ή μέλη οικονομικής επιτροπής και να αγνοούν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους, να υποκρίνονται ότι ελέγχουν τον προϋπολογισμό του Δήμου και να υποβάλλουν στο Δ.Σ ένα κατασκεύασμα, παράνομα συνταχθέν από αναρμόδιους και άσχετους παράγοντες».
Αυτή την ώρα και μετά από αυτές τις εξελίξεις που κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει συνεδριάζουν οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιθάκης των κκ. Λιβιτσάνη-Σκληρού-Μαυροκέφαλου για να καθορίσουν την θέση τους.
Εμείς θα σας ενημερώνουμε μόλις έχουμε οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις!!!
Αναρτήθηκε στο http://www.ithacanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου