Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!



Λάδι, ξίδι, αυγό, μαγιονέζα; Τι κοινοτυπίες είναι αυτές; Ο ρόλος του σπέρματος στη μαγειρική πρωταγωνιστεί στο βιβλίο «Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes».

Πιστεύαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα πια, αλλά προφανώς κάναμε λάθος. Ανακαλύψαμε ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Και λέμε διαφορετικό γιατί το βασικό συστατικό των συνταγών του, δεν είναι άλλο από το ανδρικό… σπέρμα. Οι βιβλιοφάγοι σκίζουν τα πτυχία τους με το συγγραφικό πόνημα του συγγραφέα Fotie Photenhauer.
Το βιβλίο «Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes» εξερευνά το ρόλο του σπέρματος στη μαγειρική, μέσα από ποιοτικές εικόνες και απλές συνταγές.
Το εκδοτικό σημείωμα τα λέει τα πράγματα με το όνομά τους:
«Είναι βιταμινούχο, με πολύ καλή υφή και εκπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες. Όπως η γεύση του καλού κρασιού και του τυριού, έτσι και εκείνη του σπέρματος είναι πολύπλοκη και δυναμική... Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε με ποιούς τρόπους το σπέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα. Το σπέρμα είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να δώσει σε κάθε πιάτο μια ενδιαφέρουσα γεύση.»
Το σπέρμα λοιπόν - όπως μας ενημερώνει ο συγγραφέας - είναι παραμελημένο υλικό στη μαγειρική (γιατί άραγε!). Αυτό το βιβλίο φέρνει τη μεγάλη ανατροπή. Μόλις ξεπεράσετε τα ταμπού σας θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στη μαγειρική τέχνη. Αν είστε ένας παθιασμένος μάγειρας που δεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου