Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

AΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!



Ένα ακόμα Ληξουριώτικο καρναβάλι έφτασε στο τέλος του, με όλα εκείνα τα στοιχεία που  το κάνει μοναδικό! Οι Ληξουριώτες επιβεβαίωσαν ακόμα μια φορά ότι δεν έχασαν το κέφι, τη ζωντάνια το χιούμορ και τη σάτιρα  και απέδειξαν ότι μόνο στο Ληξούρι διασκεδάζεις πραγματικά!

Είναι αλήθεια πως τους δύο τελευταίους μήνες έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις ζωές όλων μας. Όλα όσα βιώσαμε και βιώνουμε έχουν σκεπάσει με ένα πέπλο κατήφειας και απογοήτευσης ολόκληρη την κοινωνία της επαρχίας μας, η ζωή όμως επιβάλλει να κοιτάξουμε μπροστά.
Οι συνθήκες είναι για όλους, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο, δύσκολες. Και σε τέτοιες στιγμές πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη να αναδείξουμε ως κοινωνία ότι μας ενώνει, ότι μας δίνει χαρά, και το μόνο σίγουρο είναι πως το Ληξουριώτικο Καρναβάλι παραμένει ακόμα στις καρδιές όλων μας.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους (ΚΕΔΗΚΕ, φορείς και καρναβαλιστές) από όλη την Κεφαλονιά, που ήρθαν στο Ληξούρι και έλαβαν μέρος στην κεντρική παρέλαση της  Κυριακής 2/3. Με την έντονη παρουσία τους και το χαμόγελό τους γέμισαν με κέφι γέλιο και χαρά τη πληγωμένη Χωροπούλα του Ανδρέα Λασκαράτου.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει και σε όλους τους δοκιμασμένους από το σεισμό Ληξουριώτες που με την παρουσία τους έδειξαν ότι το καρναβάλι είναι στο DNA μας!!!
Σύλλογοι, σχολεία, γκρούπ και μπαρ έδωσαν βροντερό και αισιόδοξο παρόν…
Τελειώνοντας θα θέλαμε να στείλουμε  (όσο πιο δυνατά μπορούμε) το μήνυμα πως το Ληξούρι είναι εδώ, ενωμένο και έτοιμο να δημιουργήσει.
Ραντεβού στις επερχόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Θα είμαστε κοντά σας να προσφέρουμε κι εμείς στα μέρη σας ότι μας ζητήσετε.
Με εκτίμηση
Μέλη Οργανωτικής Επιτροπής Ληξουριώτικου Καρναβαλιού
Κατσιβέλης Γιώργος     Αντιπρόεδρος ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ
Γαλανός Γεράσιμος   Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Μεσσάρης Γεράσιμος, Λυκούδης Νικόλαος, Λουκέρη Ρεγγίνα, Παγώνης Παναγής, Κονταρίνη Μάγδα, Βουτσινάς Κοσμάς, Ευαγγελάτου Γιάννα, Σολωμός Σπύρος, Μουρελάτου Ρίτα, Αδειλίνης Σπύρος, Καλού Ντίνα, Σταματελάτος Ανδρέας, Kουρούκλης Γεράσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου