Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΘΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ???


Μάθαμε ,χαρτί και καλαμάρι ότι 2-3 φυντάνια , γαλάζιοι πολιτικοί , μεταξύ αυτών και Κεφαλλονίτες, προσπαθούν να ανατρέψουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στην Ιθάκη, μέχρι την 19η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα των βουλευτικών εκλογών.
Οι γαλάζιοι έχουν συμμαχήσει με δυνάμεις εντός του νησιού (που είναι πια θέμα ωρών να τα μαζέψουν και να φύγουν ως ήρθαν)  ,  παρεμβαίνοντας στην γραφειοκρατία και καθυστερώντας την δημοσίευση σοβαρότατων αποφάσεων.
Αντάλλαγμα οι ψήφοι.  Μας βλέπουν σαν πρόβατα,  που θα ανοίξει την πόρτα του μαντριού ο ένας και θα πάμε με κατεβασμένα τα αυτιά για σφαγή  στο μαντρί του άλλου.
Αξιος θαυμασμού ο βαθύς ύπνος του ΠΑΣΟΚ και κυρίως του βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου. Παρακολουθεί αμέτοχος το γαλάζιο αλισβερίσι σε βάρος του ΠΑΣΟΚ Ιθάκης.
Στους Κεφαλλονίτες πολιτικούς που αγκομαχάνε να διατηρήσουνε τα αδιατήρητα στο Θιάκι, ένα έχουμε να πούμε: Ξέρουμε με κάθε λεπτομέρεια ποιοι είστε , τι σημειώματα έχετε υπογράψει προς τους αρμόδιους, και τα τηλεφωνήματα που έχετε κάνει..
Και αυτό όχι τώρα που είστε συγκυβέρνηση, και επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το προσπαθούσατε να χειραγωγήσετε καταστάσεις στο Θιάκι,  έναντι ψηφοθηρικών ανταλλαγμάτων. 
Τα ξέρουμε όλα με υπογραφές και ντοκουμέντα.
Να δούμε με τι μούτρα θα πάρετε το καράβι να 'ρτετε από δω και να κάνετε ότι δεν ξέρατε τίποτε.
ΠΟΝΗΡΟΙ ΘΙΑΚΟΙ
Σημείωση δικιά μας.. 
Απαντάμε στους 
«ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΘΙΑΚΟΥΣ»
που μας έστειλαν το
mail ότι δεν αναρτούμε ανώνυμα η παραπλανητικά mail, εκτός αν ξέρουμε τη πηγή, που μας έρχονται κατά κόρον. Αυτή τη φορά το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε το θέμα και έχουμε και τα στοιχεία. 

Πάντως άλλοι θα πάθουν εγκεφαλοπάθεια και όχι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου