Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ», 5 ΚΥΠΕΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ!

Στον Διασυλλογικό αγώνα «Αγ. Ανδρέας», που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοικό Ομιλο ΠΑΤΡΩΝ στις 3-4/12/201, συμμετείχε το Ιστιοπλοϊκό τμήμα του Α.Ο Προόδου. Η αποστολή αποτελούσαν 7 αθλητές, (1 Laser και 6 Optimist), η προπονήτρια Δήμητρα Αρβανίτη και  γονείς των παιδιών. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 40 αθλητές Optimist και 10 Laser, από την ΝΔ περιφέρεια: η Πάτρα, ο Ψαθόπυργος και το Ρίο, το Αίγιο και η Ιθάκη. Οι καιρικές συνθήκες, με ανέμους ασθενείς έως μέτριας έντασης , έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν, ακόμα και οι αρχάριοι, κάνοντας το «βάφτισμα» στον αγωνιστικό τομέα.
Η εμφάνιση της ομάδας της Ιθάκης ήταν πάρα πολύ καλή, παίρνοντας σε κάθε κατηγορία και κύπελλο και στην γενική κατάσταση. Συνολικά 5 κύπελλα για την ομάδα της Ιθάκης! Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΜΟΡΦΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: 3ος στην γενική στα Laser.
ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ: 2ος στην γενική στα Optimist και 1ος στα 11χρονα (junior). 2 κύπελλα κατέκτησε.
ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: 3ος στα 11χρονα και 4ος στην γενική Optimist.
ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 3η στα κορίτσια Optimist και18 στη γενική
ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 7ος στα 11χρονα και 13 στη γενική
ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: 12ος στα 11χρονα και 21 στη γενική
ΜΑΝΤΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: 23ος στη γενική.
Το ΔΣ της Προόδου συγχαίρει όλους τους αθλητές τόσο για τις επιτυχίες μα πιο πολύ για την προσπάθεια του καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες καθώς και τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια του ιστιοπλοϊκού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου