Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ «ΒΟΛΕΨΕΙ» ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΩΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟ», ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΔΗΜΑΡΧΟΣ»!!!


Αρκετοί από εσάς θα θυμάστε το δίλημμα που είχε θέσει ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός σε περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο. Απευθυνόμενος στους Συμβούλους της αντιπολίτευσης κάνει την εξής ερώτηση, «τι έχετε πάθει με την αδελφή μου», τίποτε δεν έχουμε πάθει, απλά, ότι γίνει να γίνει με νόμιμο τρόπο, απάντησαν κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ο Δήμαρχος ανταπάντησε «την αδελφή πως τη θέλετε, εθελόντρια όπως είναι τώρα η με μισθό» και πάλι κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επανέλαβαν …με νόμιμο τρόπο. Ο  Δήμαρχος ανταπάντησε «τότε θα τη πάρω με μισθό».Έβγαλε λοιπόν προκήρυξη φωτογραφική, την δημοσίευσε σε εφημερίδα της Κεφαλονιάς, στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν την ανάρτησε, εξάλλου στη ιστοσελίδα κάνει αναρτήσεις κατά το δοκούν.
Η πρώτη προκήρυξη δεν έγινε στα μέτρα της, έτσι μια δεύτερη είχε όλα εκείνα τα στοιχεία, αλήθεια ποια προσόντα έχει η εν λόγω κυρία ώστε να προταθεί ως σύμβουλος του Δημάρχου αδελφού της και μάλιστα σε θέματα παιδείας. Στη προκειμένη περίπτωση η Περιφέρεια ενημέρωσε το Δήμο Ιθάκης  για κάποια επιπλέον στοιχεία που αφορούσαν την αδελφή του Δημάρχου κ. Νίκη Παναγιωτοπούλου σε σχέση με τα προσόντα της. Τα στοιχεία(!)  στάλθηκαν δεν θεωρήθηκαν αρκετά και το θέμα μπήκε στα αζήτητα. Ξανά νέα προκήρυξη νέα στοιχεία και νέα απόρριψη από τη Περιφέρεια…..
Εν τω μεταξύ η κ. Παναγιωτοπούλου ήδη από τη 1η του Γενάρη, δηλαδή για εδώ και οκτώ ολόκληρους μήνες, είχε πάρει τη θέση της στο Δήμο και κάνει το κουμάντο της. Φυσικά οι υπάλληλοι του Δήμου ούτε φωνή ούτε ακρόαση, πέρα βρέχει, επί οκτώ μήνες παίρνουν «διαταγές» από εξωθεσμικό πρόσωπο, ….και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Τελευταία έχει εγκατασταθεί στο πρώην γραφείο της ΤΥΔΚ άνωθεν καφετέριας «Νήριτον» και ασχολείται με την αποδελτίωση των όσων γράφονται για τον αδελφό της Δήμαρχο Ιθάκης στις ιστοσελίδες και μπλόγκ από τη μια και συντονίζει το θεάρεστο έργο του από την άλλη. Επίσης κοιτάει πως θα γίνει Δημοτικός Σύμβουλος αφού παραιτήσει αυτούς που είναι πριν από αυτή στη σειρά των αναπληρωματικών συμβούλων της πλειοψηφίας!!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ εξ Ιθάκης

2 σχόλια:

  1. Απλά εξοργιστικό και προκλητικό....
    g13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΩΝ,ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΡΟ Ή ΝΕΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΕΝΩ ΕΔΩ...
    g13

    ΑπάντησηΔιαγραφή