Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΛΟΥΚΕΡΗΣ, Ο ΝΟΤΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..


Για τους επικεφαλής της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς  και Ιθάκης μιλάω! Που μετά από 2 και βάλε χρόνια πολιτικής ανυπαρξίας, θυμήθηκαν πως υπάρχουν και είπαν να το παίξουνε.. Πρόεδροι και λοιποί βαθμοφόροι! Και έστησαν «συνέντευξη τύπου» , με δημοσιογράφους της επιλογής τους, αποφεύγοντας να καλέσουν εκείνους που δεν ανέχονται να γίνονται πιόνια στα χέρια του Νότη, του Βαγγέλη, της  άλλης της…. «Προεδρίνας» (τρομάρα της)  και των υπόλοιπων «κατακαθιών» της καταρρέουσας  δεινοσαυρικής πολιτικό- κομματικής τάξης!
Γιατί όλοι αυτοί, χρόνια τώρα, έχουν συνηθίσει σε δημοσιογράφους- φερέφωνα, δημοσιογράφους- παπαγαλάκια, δημοσιογράφους  των σημειωμάτων και των προκατασκευασμένων ερωτήσεων…  Και τους κάθεται κομματάκι δύσκολο να έχουν ξαφνικά να αντιμετωπίσουν κάποιους διαφορετικούς, που ακούν, μαθαίνουν, βλέπουν και επειδή έχουν δική τους γνώμη και άποψη, κρίνουν, σχολιάζουν και  καταγγέλλουν, όταν χρειαστεί!
Και έτσι, αυτοί οι γυρολόγοι της πολιτικής, αποφάσισαν να στήσουν «συνέντευξη τύπου» , με επιλεγμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το ποιος τους… ελέγχει , ποιος τους  «τροφοδοτεί», ποιος τους  «σπονσοράρει»…   Και για να έχουνε και το άλλοθι τους, κάλεσαν και κάποιους, «εκτός κυκλώματος», δια… Δελτίου Τύπου…
Η συνέντευξη τύπου, θα δινότανε, λένε, από τον κ. Γ. Πλακιωτάκη! Στις 7 το βράδυ της Παρασκευής, στη ΝΟΔΕ! Πολύ καλή ιδέα, αν βέβαια το γνώριζε ο ίδιος ο κ. Πλακιωτάκης! Ο οποίος  δεν είχε ιδέα φυσικά, και γι ‘αυτό ακριβώς το λόγο ήταν από το πρωί στην Ιθάκη και επέστρεψε στο Αργοστόλι στις… 8 το βράδυ!
Εμείς, όταν πήραμε είδηση το βρώμικο παιγνίδι της ηγεσίας της ΝΟΔΕ και τον αποκλεισμό μας  όχι μόνο από τη «συνέντευξη»  αλλά ακόμα και από την απλή – απλούστατη πληροφόρηση , περί της επίσκεψης Πλακιωτάκη  και της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ, αποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Και καταγγείλαμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του κ. Λουκέρη και της παρέας του, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!  Γιατί, η ΝΔ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ούτε η ΝΟΔΕ  μπαράκι του..Κολωνακίου με ..face control!
Και ξέρετε τι βγήκανε και είπανε οι ΓΕΛΟΙΟΙ;    Πως «ο Χαλιώτης ακύρωσε  τη συνέντευξη»! Οι βρωμιάρηδες!
Ο Χαλιώτης, κύριε Λουκέρη, κύριε Νότη, κυρία «προεδρίνα» και όλοι οι υπόλοιποι της θλιβερής  παρέας, το μόνο που έκανε είναι να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν, εκεί που έπρεπε! Να γνωστοποιήσει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.  Την αρρωστημένη νοοτροπία της  παρέας,  την βρώμικη και πέρα για πέρα  συνωμοτική  τακτική της «επιλογής» δημοσιογράφων, τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ μεθόδους του προέδρου της ΝΟΔΕ, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται δεν ανέχεται ούτε τον αντίλογο, ούτε την κριτική ούτε τον έλεγχο και προβαίνει σε … προγραφές όλων όσων δεν ταιριάζουν με το φαιο-πράσινο ντεκόρ που έχει στήσει, καιρό τώρα, στην ΝΟΔΕ
Ο Χαλιώτης, κύριοι και κυρίες, έκανε πολύ απλά αυτό που του υπαγόρευσε η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ! Κατήγγειλε την φαρσοκωμωδία και ενημέρωσε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για το σκηνικό που έστηναν κάποιοι στο δεύτερο όροφο του …Γαλάζιου Μεγάρου!
Και κάτι τελευταίο κύριε Λουκέρη: Ο κύριος Πλακιωτάκης γνώριζε πως θα έδινε συνέντευξη στις 7 το βράδυ στους δημοσιογράφους στο Αργοστόλι;  Ποιος αποφάσισε για αυτή τη συνέντευξη, πότε ενημερώθηκε ο ίδιος , τι ακριβώς συνέβη  για να ακυρωθεί και ΠΟΙΟΣ την ακύρωσε!
Απ’ όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κύριε Λουκέρη, ο κ. Πλακιωτάκης ήταν από το πρωί στην Ιθάκη και επέστρεψε στο Αργοστόλι στις 8 το βράδυ!  Πώς θα έδινε λοιπόν στις 7 μμ την περιβόητη συνέντευξη;
Όσο για το ποιος την «ακύρωσε», τελικά, ναι κύριε Λουκέρη κι ‘εσείς οι λοιποί τσουτσεκο-γαλάζιοι! Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Ο Χαλιώτης λοιπόν την ακύρωσε! Ο Χαλιώτης!  Όταν βγαίνετε όμως και δηλώνετε «υπεύθυνα» όλα ετούτα τα εμετικά, δεν μπορείτε να καταλάβετε πως εκτίθεστε ακόμα περισσότερο;  Αν ένας « Χαλιώτης» μπορεί, έτσι, με  έξι τηλεφωνήματα και τρία  emails να «ακυρώνει» μια επίσημη εκδήλωση (τρομάρα σας) μιας ολόκληρης ΝΟΔΕ, τότε, συγνώμη πρόεδρε της γαλάζιας συμφοράς, αλλά σίγουρα έχει έρθει η ώρα να το κλείσετε το παραμάγαζο και να πάτε για ψάρεμα..
Υπνον ελαφρύν  και.. φαιοπράσινον!
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου