Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821



Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα της Δευτέρας 23 Μαρτίου, μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015. Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2015. Τετάρτη 25 Μαρτίου, 11:00 Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της  Ιθάκης - 11:30 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από τις Τοπικές Αρχές, τα Σχολεία, τα Πολιτικά Κόμματα και Σωματεία - 12:00 Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δ/ντης του ΕΠΑ.Λ. Ιθάκης κ. Ορέστης Καχρίλας.

Μαθητική παρέλαση, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Κοινωφελούς Ομίλου Ιθάκης, στον παραλιακό δρόμο της κεντρικής πλατείας. 
Μετά την παρέλαση, το παιδικό τμήμα του χορευτικού συλλόγου «Χαρίλαος Τσιγώνιας» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.
   Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν ο Ιερός Κλήρος, οι πάγιοι αποδέκτες των προγραμμάτων επισήμων εορτών και εκδηλώσεων και οι κάτοικοι.
Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιθάκης και τα της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το Λιμεναρχείο Ιθάκης στους χώρους ευθύνης τους.
   O Δήμος Ιθάκης παρακαλείται να μεριμνήσει για τον σημαιοστολισμό και την ηχητική κάλυψη της παρέλασης.
  Τελετάρχης,  ο π. Δήμαρχος, συνταξιούχος δάσκαλος, κ. Γιώργος Βασιλόπουλος.
Ο Έπαρχος Ιθάκης
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΝΤΉΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου