Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΒΗΜΑ ΜΡΟΣΤΑ»



Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό « Βήμα Μπροστά» με επικεφαλή τον Διονύσιο (Γερ.) Στανίτσα. Οι λόγοι που με ώθησαν να συμμετάσχω στον εν λόγω συνδυασμό είναι ότι αποτελείται κατά κύριο λόγο από νέα άτομα, που όπως και εγώ έχουν έναν διαφορετικό- έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης, που δεν τους αρέσει να μένουν απλοί θεατές, αλλά να έχουν έναν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού μας και στην προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου ζωής των κατοίκων.
Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον συνδυασμό «Βήμα Μπροστά» πιστεύουμε πως ο «Δήμος Ιθάκης» πρέπει επιτέλους να αγαπήσει την Ιθάκη, την Ιστορία και τους Κατοίκους της.
Η συμβουλή μου για το κριτήριο επιλογής συνδυασμού και δημοτικών συμβούλων από εσάς είναι να τιμήσετε με την ψήφο σας τους υποψήφιους εκείνους που θα προσέφεραν στον τόπο ακόμα και αν δεν συμμετείχαν καν στις εκλογές. Τον τόπο σου σε καμία περίπτωση δεν θα το αγαπήσεις αποκλειστικά και μόνο αν εκλεγείς. Τον αγαπάς από τη πρώτη στιγμή και προσπαθείς να τον βοηθήσεις από όποιο πόστο και αν βρίσκεσαι..
Θυμηθείτε και έναν κανόνα: Ένας ικανός Δήμαρχος με αδιάφορους Δημοτικούς Συμβούλους είναι καταδικασμένος να μην καταφέρει πολλά κατά την θητεία του. Ένας μέτριος Δήμαρχος με καλούς Δημοτικούς Συμβούλους θα πραγματοποιήσει έργο ανεξαρτήτων δυσκολιών. Όμως ένας ικανός Δήμαρχος με όραμα, με ικανούς , ενεργούς και υπεύθυνους Δημοτικούς Συμβούλους και με μια «υγιή» Αντιπολίτευση μπορεί να πάει τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά!!
Με τιμή,
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου