Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΑΝΕ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ!!


Κύριε Πρόεδρε, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ  ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ - ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΝΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ   ΑΨΟΓΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 67 ΠΑΡ.2 V.3852/2010 ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ.
 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΘΑΝ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ -  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ - ΝΩΝΤ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ - ΔΙΟΝ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ - ΣΠ. ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ - ΙΩΑΝ. ΜΑΡΜΑΡΗΣ - ΑΛΕΞ. ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου