Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Caravel, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 7:30 μμ, πλήθος ετεροδημοτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έδωσε το παρόν, με αφορμή την εκδήλωση των τριών υποψηφίων βουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των ετεροδημοτών Ν.Δ., κύριος Ευάγγελος Φιοραβάντες και ακολούθησαν οι ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών.
Συγκεκριμένα, η κυρία Γιαννούλα Κουλουμπή έκανε μία σύντομη αναφορά στην προσωπική της διαδρομή, ενώ έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν τη νεολαία. Ο κύριος Σπύρος Κουνάδης, ως αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, αναφέρθηκε περισσότερο στα έργα που έχει κάνει και που πρόκειται να κάνει ο Δήμος στο νησί. Τέλος, ο κύριος Παύλος Παπαδάτος, με γνώμονα τη λογική και το συναίσθημα, ανέπτυξε τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα μας στη σημερινή οικονομική κρίση, τονίζοντας με έμφαση ότι η βάση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας τέθηκε κατά την οκταετία 1981-1989 και κορυφώθηκε τα τελευταία δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησης υπό τον Γιώργο Παπανδρέου. Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του, ο κύριος Παύλος Παπαδάτος αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμά του όσον αφορά στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Και οι τρεις υποψήφιοι κατέστησαν σαφές ότι θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα τη νίκη της παράταξης και δευτερευόντως την προσωπική τους νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου