Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 10 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ & ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Σύμφωνα με το  πλέον έγκριτο travel.yahoo.com η Κεφαλονιά βρίσκεται στην λίστα με τα 10 ομορφότερα & ανεξερεύνητα νησιά του κόσμου. Στο δημοσίευμα αναφέρει οτι η Κεφαλονιά ειναι το νησί το «ρομαντικών»  έγινε γνωστός τουριστικός προορισμός  απο την ταινία που γυρίστηκε στο νησί το «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλλι» το 2001.
Το μέρος παρεμένει παρθένο και όμορφο επειδή υπολείπεται από μεγάλες τουριστικές μονάδες , καθώς  και τα κτήρια του είναι καινούργια επειδή ανακατασκευάστηκαν απο τον μεγάλο σεισμό του 1953 .
Οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο και να κάνουν μια βόλτα στα γραφικά χωριουδάκια ή να πάρουν τον αέρα τους στους ψηλούς λόφους που έχει το νησί, οπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Για τους ρομαντικούς μπορούν να νοικίασουν σκάφος και να κάνουν μια κρουαζίερα κατά μήκος του νησιού, να ανακαλύψουν την φανταστική παραλία Μύρτος , και το γειτονικό νησί  Ιθάκη.
Η λίστα όπως την παραθέτει το travel.yahoo.com :
1. Tobago, Καραϊβικη. 2. Phu Quoc, Βιετναμ. 3. Mnemba, Ταζμανία. 4. Guernsey, Αγγλία. 5. Molokai, Χαβάη. 6. Roatán, Ονδούρα. 7. Hvar, Κροατία. 8. Fraser Island, Αυστραλία. 9. St.-Pierre and Miquelon, Γαλλία. 10. Kεφαλονιά, Ελλάδα.
Η ΚΙΡΚΗ της άλλης ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου