Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ



Δεν μπορούμε να μην δούμε αυτοκριτικά ότι έγιναν και λάθη από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Ένα μεγάλο λάθος ήταν η επιβολή του    ΕΝΦΙΑ, η επιβολή να πληρώσουμε φόρους για εισοδήματα που δεν εισπράττουμε , από κλειστά σπίτια και διαμερίσματα). Ο ΕΝΦΙΑ επιβλήθηκε από τον κ. Στουρνάρα, διορθώθηκε με προσωπική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά. Παρόλα αυτά ήταν, είναι, ένας δυσβάσταχτος φόρος για τον άνθρωπο του μεροκάματου, για τον μισθωτό για τον δημόσιο υπάλληλο, για τον μικρό καταστηματάρχη..

Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι ο Αντώνης Σαμαράς σήκωσε τα μανίκια, μάτωσε, δούλεψε σκληρά για να κρατήσει την Ελλάδα όρθια. Παρέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα, αγωνίστηκε να μας βγάλει από αυτή τη στενωπό και πάνω από όλα αγωνίστηκε, προσπάθησε για την πατρίδα και όχι για την παράταξη.
Όσοι μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ψιθυρίζουν για αλλαγή αρχηγού είναι βαθιά νυχτωμένοι όταν έχουμε σε εξέλιξη ανοικτά  εθνικά θέματα, βεβαίως συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση στο κόμμα και στα αρμόδια όργανα του, για τα λάθη που έγιναν με στόχο να τα διορθώσουμε με γνώμονα όχι το καλό της παράταξης αλλά το καλό της πατρίδας .

Η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης εργάστηκε σκληρά για την επιτυχία του εκλογικού στόχου του κόμματος και για αυτό και η μείωση της δύναμης της παράταξης στο εκλογικό σώμα των δυο νησιών ήταν πολύ πιο μικρή από ότι στα άλλα Ιόνια νησιά.

Τι κάνουμε τώρα?  Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει  να συσπειρωθούμε και να κρατήσουμε τη παράταξη ενωμένη γύρω από τον αρχηγός μας Αντώνη  Σαμαρά διότι σύντομα θα κληθεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται. 

Τέλος με την ευκαιρία αυτής της δήλωσης επιτρέψατε μου να ευχηθώ στην επανεκλεγείσα βουλευτή του Νομού μας (ΣΥΡΙΖΑ) κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της. Θέλω να  πιστεύω -και ελπίζω- ότι η βουλευτής θα εργαστεί ώστε η Κεφαλονιά και κυρίως η Παλική   να βρει τον βηματισμό της μετά τους δυο καταστρεπτικούς σεισμούς του 2014, όπως άλλωστε μέχρι σήμερα βοήθησε το νησί μας και  ο Αντώνης  Σαμαράς ως πρωθυπουργός.

Η δήλωση έγινε στο site kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου