Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η Κ. ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ



Ειλικρινά σας λέω είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε δύσκολη θέση, να μην μπορώ να βρω έναν τρόπο να παρουσιάσω την έλευση της κ. Ζέτας Μακρής. Το τηλέφωνο που έλαβα ήταν μια πρόσκληση για συνέντευξη. Αυτό κατάλαβα,. Συγχωρήστε με, αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο να παρουσιάσω την Ζέτα Μακρή.

Η κ. Μακρή κάθε άλλο ήρθε για συνέντευξη. Μόλις έφτασε στην αίθουσα με καθυστέρηση μισής ώρας, ευτυχώς ζήτησε συγνώμη, με ύφος «σαράντα καρδιναλίων» έβγαλε ένα λογύδριο και σηκώθηκε να φύγει. Η συνάντηση αυτή ήταν να ….προλογίσει μια ημερίδα για την ψυχική υγεία. Τότε, λες και ήταν συνεννοημένοι όλοι άρχισαν να φωνάζουν γιατί φεύγει και της ζήτησαν να παραμείνει για τους ακούσει. Η κ. υφυπουργός έκανε πίσω, παρέμεινε μέσα στην αίθουσα και αρκετοί εργαζόμενοι άρχισαν να την σφυροκοπούν κυριολεκτικά, όπως ο Σπ. Σκαλής, η κ. Πεφάνη ή κ. Βουτσινά-Δημητράτου, αλλά και άλλοι εργαζόμενοι. Ωραία τοποθέτηση έκανε ο Νίκος Γκισγκίνης βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
Αν πήρατε εσείς απάντηση, (απ’ όσα άκουσε η κ. Μακρή) άλλο τόσο επέτρεψαν στους δημοσιογράφους να υποβάλουν ερωτήσεις.  Ξαφνικά, έξω γινόταν φασαρία, και είδαμε έκπληκτοι να μπαίνει στην αίθουσα ένα καροτσάκι με την κ. Μαγουλά και να φωνάζει που είναι τα φάρμακα μου, που είναι καρκινοπαθής.
Έκπληκτοι και παγωμένοι όλοι, με όσα έλεγε η κ. Μαγουλά η κ. υπουργός και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου την αντιμετώπισαν με ψυχραιμία λέγοντας της, ότι αύριο θα έρθουν τα φάρμακα.
Μόλις έφυγε η κ. Μαγουλά, έφυγε και η υπουργός που έξω στο διάδρομο συναντήθηκε με την Δήμαρχο Ιθάκης την οποία χαιρέτισε …..θερμώς, αγκαλιάσματα και τέτοια.
Αυτή φίλοι μου ήταν η διέλευση της κ. Μακρή, που ήθελε ως φαίνεται να κάνει σόου, με φωτογραφίες κλπ. Μέχρι ενός σημείου το κατάφερε, αλλά τουλάχιστον στους δημοσιογράφους που έχουν παρακολουθήσει πολλές τέτοιες αφίξεις, άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις.
Να επαναλάβω, ότι η κ. Μακρή δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση σε όσα ρωτήθηκε.Όσο για την ημερίδα  .παρακολούθησαν δέκα άτομα μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου