Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!



Σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο Τρίτη με τα φαινόμενα κατά διαστήματα να έχουν πιθανών και έντονο χαρακτήρα. Σήμερα Δευτέρα πλημμύρισαν αρκετά καταστήματα, γραφεία και υπόγεια στο κέντρο της Πόλης στο Βαθύ, όπως των Κοντογιώργη-Βλησμά-Δευτεραίου-  ΚΕΠ-Ματαράγκα-Καραβία (Φολή), το περιβόλι του Τζαννέτου όπου μέσα υπήρχαν σταθμευμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ενώ πολλοί δρόμοι κατά τις νυκτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες Πύρνου-Κινηματογράφου-Παραλιακός ήταν αδιάβατοι. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις επενέβη η Πυροσβεστική.
Ωστόσο και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η σταδιακή ενίσχυση των ανέμων που θα στραφούν σε ανατολικούς-βορειοανατολικούς που θα αγγίξουν τα 7-8 μποφόρ!! Η θερμοκρασία αύριο Τρίτη θα σημειώσει πτώση - με μια μικρή άνοδο το απόγευμα στο ΔΣ ιθάκης όπου θα συζητείται ο προυπολογισμός του Δήμου - με αποτέλεσμα το κρύο να κάνει και πάλι την εμφάνιση του το οποίο θα είναι περισσότερο αισθητό λόγω των παγερών ανέμων.
 Ίσως μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης να έχουμε κάποιες λίγες βροχές ωστόσο στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί από άποψη φαινομένων και έτσι η Πέμπτη και Παρασκευή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια.
Νέα πιθανή αλλαγή του καιρού διαφαίνεται από το Σάββατο ωστόσο θα έχουμε λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. (Φωτογραφίες Μάκη Ράπτη, Αλέξανδρου Ταφλαμπά, Αλέκας Κεραμιδά).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου