Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η «ΟΥΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ 50 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ !!!

«Ουρά» διαβάζουμε και ακούμε σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας κάνουν τα βιογραφικά στο Δήμο της Ιθάκης από τη στιγμή που προκηρύχθηκε η θέση του… τσοπάνη Ειδικού Συμβούλου! Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο δήμαρχος της Ιθάκης, Γιάννης Κασσιανός, ως κατ’ επάγγελμα ψεύτης και πολύ περισσότερο μιας και όλο το story εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της Αποκριάς, «οι αιτήσεις έρχονται από όλη την Ελλάδα από τη Κρήτη, το Ρ(ύ)θυμνο, (Ρέθυμνο ήθελε να πει) τα Άγραφα τη Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, τα Τρίκαλα, της Σέρρες…… ήδη έχουν σταλεί 50 βιογραφικά. Και φυσικά ο  αριθμός,  αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο καθώς ο επίδοξος τσοπάνης θα έχει… τίτλο ευγενείας αφού θα προσληφθεί ως Ειδικός Σύμβουλος και θα αμείβεται και αναλόγως (1.600 ευρώ)!
Όσο για την ουσία της εργασίας; Ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου θα πρέπει να φροντίσει να βρει μια λύση για τα δεκάδες ελεύθερα κατσίκια (7000 !!!! αιγοπρόβατα) που υπάρχουν στο νησί και τα οποία συχνά-πυκνά προκαλούν ζημιές στους κήπους, γκρεμίζουν μάντρες  των κατοίκων του νησιού!
Μη φανταστείτε, βέβαια, ότι επειδή θα χαρακτηριστείτε σύμβουλος ότι θα κάθεστε σε καμιά καρέκλα σε γραφείο και θα δίνετε συμβουλές! Ο Δήμαρχος το ξεκαθάρισε: θα κυνηγάει τα κατσίκια όποιος προσληφθεί!
Τώρα για το αν πληρείτε τα κριτήρια για την αίτηση, μη φανταστείτε ότι χρειάζεται και πτυχίο Πανεπιστημίου, Δημοτικού χρειάζεται… άσχετα τι λέει ο Νόμος. Μια γνώση γύρω από τα ζώα, ωστόσο, θα ήταν από επιθυμητή έως απαραίτητη… τώρα πως αποδεικνύεται αυτό με μια απλή δήλωση… δεν βαριέσαι… τζέρτζελο να γίνεται και δεν γ@μιούνται Συνειδήσεις και Νόμοι!!!
Πάντως η προκήρυξη αναρτήθηκε στο Διαύγεια στις 23/2, δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα στις 24/2…., ο Δήμαρχος «σαλάγαγε» γίδια και τσοπάνηδες στα ΜΜΕ 2-27/2 ολημερίς κι’ αποβραδίς και η πρώτη αίτηση για τσοπάνη και μοναδική… που πενήντα (50), παρελήφθη στο Δήμο Ιθάκης την Τρίτη το μεσημέρι 28/2. Αν εξαιρέσουμε τη Στάη στην ΕΡΤ και Καμπουράκη-Οικονομέα στο MEGA που το πήραν ελαφρά τη καρδία όλα τα άλλα ΜΜΕ τον πήραν στα σοβαρά….. Μ’ άλλα λόγια σοβαρότης ΜΗΔΕΝ !! Ηθικόν δίδαγμα η ουρά του Δημάρχου ξεπέρασε αυτή του γαιδάρου!!! Φώτο της «ΜΑΖΕΡΑΤΙ» του Αντώνη στη παραλία Κιονιού.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ http://www.ithacanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου