Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!


Ήταν που λέτε σε ένα μικρό χωριό ενός νησιού ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της νησιού. Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα 1500 EURO για κάθε «βόλεμα» γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.
Ουράαααααααααααααα οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε τα 1500άρια. Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά.
Έλα όμως που υπόλοιποι αγανάκτησαν με την ταρίφα και πάνε στον πρόεδρο του χωριού αλλά επειδή έλειπε, πήγαν στο Δήμαρχο του νησιού να διαμαρτυρηθούν. Ο Δήμαρχος τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του Δήμου τον γάιδαρο, για να «βολεύονται» οι γαϊδούρες δωρεάν.
Πάει λοιπόν στον συγχωριανό του κτηνοτρόφο.
-Πόσα θέλεις για να πουλήσεις τον γάιδαρό σου στον Δήμο?
-Δώσε 100.000 EURO και πάρτον τώρα Δήμαρχε.
Του σκάει τα λεφτά  ο Δήμαρχος, παίρνει τον γάιδαρο και τον πάει στην καινούργια πλατεία. Εκεί έχει χτίσει έναν μικρό στάβλο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, τα φρέσκα και καλύτερα λαχανικά για να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται το «βόλεμα».
Όλο χαρά οι κάτοικοι τρέχοντας αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην κεντρική πλατεία του νησιού. Έλα όμως που ο γάιδαρος «βόλευε» μια και αυτή με το ζόρι.
Ξανά στον Δήμαρχο να κάνουν παράπονα. Τρέχει ο Δήμαρχος στον χωριανό του.
-Καλά ρε άλλον γάιδαρο μου πούλησες? Ο δικός σου τις «βόλευε» όλες μέχρι το μεσημέρι. Αυτός μια και με το ζόρι.
-ΑΑΑΑ Δήμαρχε, ο ίδιος είναι. Σε εμένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει. Ενώ τώρα που μπήκε στο δημόσιο είναι στα π@π@ρια του…!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ..(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα η καταστάσεις είναι τυχαία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου