Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ




Εκτέλεση  επιδοτούμενων προγραμμάτων  θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης μέσω επιταγής  εισόδου Voucher  τώρα και στην Ιθάκη!
Πολίτες της Ιθάκης που έχουν ανανεωμένη κάρτα ανεργίας  και έχουν κάνει ήδη αίτηση σε κάποιο από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ αλλά  δεν έχουν  που να τα υλοποιήσουν τώρα μπορεί να γίνει πλέον στο νησί μας .
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Διδασκαλείο» με έδρα του Ληξούρι αναλαμβάνει να εκτελέσει τα προγράμματα και στην  Ιθάκη  έχοντας συνεργάτες από το νησί μας.
Επίσης  όσοι  δεν έχουν κάνει κάποια αίτηση και θέλουν να συμμετέχουν στα  επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ τώρα εύκολα και άνετα μπορούν χωρίς να απομακρυνθούν από την Ιθάκη να πάρουν μέρος, αρκεί να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας τους. Τα προγράμματα είναι πολλά και σύντομα βγαίνουν  και άλλα πολλά!
Το επιχειρησιακό πρόγραμμα  «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του υπουργείου εργασίας  κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας μπορεί να υλοποιηθεί τώρα και στην Ιθάκη.
Τόσο η θεωρητική κατάρτιση, όσο και η πρακτική άσκηση είναι επιδοτούμενη. Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν από παρόχους κατάρτισης ( Κέντρα Δια Βίου Μάθησης επίπεδο 1 ή επίπεδο 2 ), οι οποίοι θα περιληφθούν σε Μητρώο Παρόχων. Οι επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης θα υποδειχθούν από τους παρόχους.
Στην Ιθάκη το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Διδασκαλείο» που έχει έδρα το Ληξούρι, ξεκινά την υλοποίηση των προγραμμάτων με την συνεργασία ικανών πολιτών του νησιού μας.
Σε κατάσταση αιτήσεων το πρόγραμμα : Voucher Ανέργων 29 – 64 Ετών «Εισιτήριο Απασχόλησης»

Έρχεται νέο πρόγραμμα στον τομέα του Τουρισμού!
Αν είσαι 18-29 ετών κι έχεις κάρτα ανεργίας σε ισχύ πάρε μας τηλέφωνο
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε 2671091895 (Διδασκαλείο)
ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας  www.didaskaleio.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου