Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ




Με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης  αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Ιθακήσιους της Αθήνας για την παρουσία τους, που δηλώνει  τη βούλησή τους  να συνδράμουν   την προσπάθεια,  για την  επανεκλογή του περιφερειάρχη μας  Σπύρου  Σπύρου και την εκλογική νίκη της  παράταξής  μας,  «Νέα Ιόνιος Πολιτεία». Έχοντας για χρόνια ζήσει στην Αθήνα,  λόγω της εργασίας μου, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντιλαμβάνομαι ότι η μισή καρδιά τους  είναι στο νησί  μας.
Και ανεξάρτητα με το πόσο συχνά το επισκέπτονται  γνωρίζω ότι επιθυμούν  διακαώς να προοδεύει. Να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο.
Τους  διαβεβαιώνουμε ότι με περιφερειάρχη τον Σπύρο Σπύρου το νησί μας θα έχει  ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας του, του πολιτισμού του και της απαράμιλλης ομορφιάς του.
Τα πρώτα τρία χρόνια μπήκαν οι βάσεις της αιρετής Περιφέρειας στα Ιόνια Νησιά  και αντιμετωπίστηκαν αδικίες της κεντρικής εξουσίας.
Επίσης,  παρά την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα.
Η συνέχεια προβλέπεται καλύτερη αν δεν πισωγυρίσουμε σε επιλογές ομιχλώδεις.
Όσο για το Θιάκι μας,  με την κατασκευή του νέου λιμανιού, που για’ μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, την ανάδειξη και ανάπλαση των αρχαιολογικών χώρων,  αλλά και τη βελτίωση του οδικού δικτύου, το νησί μας θα απογειωθεί τουριστικά.
Μπορούμε  να κάνουμε τη δύναμή των πολιτών  έργο!
ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΛΥΚΟΥΔΗ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
ME TON ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου