Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!!!Έβαλε στην άκρη τις όποιες οικονομικές οικογενειακές δυσκολίες... επένδυσε πολύ από τον προσωπικό της χρόνο, διάβασε πολύ και πέτυχε να συγκεντρώσει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες που της εξασφαλίζουν μια θέση στην Ιατρική Σχολή (3ο Επιστημονικό πεδίο-Επιστήμες Υγείας. Ο λόγος για την Ειρήνη Ντύλγια κόρη του Δημήτρη και της Σοφίας από το Βαθύ της Ιθάκης, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 18.950  μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η επιτυχία της Ειρήνης, πάντως, δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους συμμαθητές και τους καθηγητές της στο σχολείο της Ιθάκης καθώς έβλεπαν την καθημερινή πρόοδό της ανάμεσα στους άλλους συμμαθητές της. Και για του λόγου το αληθές η Ειρήνη εξομολογείται ότι επέλεξε να περνάει καθημερινά πολλές ώρες πάνω από τα βιβλία και τα τετράδια τα τελευταία δύο χρόνια θυσιάζοντας Σαββατοκύριακα και αρκετό από τον χρόνο της, θυσία που – ευτυχώς – απέδωσε τα μέγιστα.
Για την ώρα, πάντως, δρέπει τις δάφνες της επιτυχίας της με διακοπές και από το Σεπτέμβριο, οπότε και προγραμματίζει να βρεθεί στην Αθήνα η στη Πάτρα, θα βάλει πλώρη για την επίτευξη των στόχων που ανοίγονται μπροστά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου