Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«ΑΡΩΜΑ» ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!


Οι εξελίξεις τρέχουν στο Δήμο Ιθάκης αφού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  φαινόταν μέχρι χθες  ότι θα είχαμε την ομαδική παραίτηση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση αυτή άλλαξε σήμερα το πρωί μετά από σύσκεψη των μελών της που έγινε στο ξενοδοχείο του αντιπροέδρου του ΔΣ Στάθη Καρτάνου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ιθάκης Γιάννη Κασσιανό. Μερικοί μάλιστα κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα αφού είδαν την πινακίδα του πρώην Προεκλογικού Γραφείου του Δημάρχου να μεταφέρεται στη πλατεία της Ιθάκης (βλέπε φώτο) και ήταν έτοιμη για ανάρτηση!!! Τελικά στη σημερινή συνάντηση της πλειοψηφίας ανακοινώθηκε η απόφαση του  Δημάρχου να καταθέσει την παραίτηση του αύριο Δευτέρα. Δύο είναι οι αφορμές που οδήγησαν τον Κασσιανό  σε παραίτηση.
Η πρώτη είναι η παραπομπή του στο πειθαρχικό Συμβούλιο του άρθρου 237μτου Ν.3852/2010 και με το υπ. Αριθμ. 18761/13.5.2013. Ήδη έχουν καλεστεί για την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 να καταθέσουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 237, παρ. 48 και 234, παρ. 3του Ν.3852/2010 ενώπιον του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου ως μάρτυρες οι Χρήστος Σκληρός Δημοτικός Σύμβουλος, Τηλέμαχος Καραβίας πρώην Δήμαρχος Ιθάκης, Αθανάσιος Λιβιτσάνης Δημοτικός Σύμβουλος, Σπύρος Αρσένης πρώην Δήμαρχος Ιθάκης,  Αμαλία Οικονόμου Προϊσταμένη Οικονομικών Δήμου Ιθάκης, Ιωάννης Βλασσόπουλος Ταμίας Δήμου Ιθάκης, ο Προϊστάμενος της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών, και οΠροϊστάμενος ΔΟΥ Αγίου Δημητρίου.
Η δεύτερη είναι ότι καταφθάνουν μεσοβδόμαδα 4 Ιουνίου στην Ιθάκη δύο επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για να κάνουν... φύλο και φτερό τον Δήμο Ιθάκης, όπως προκύπτει και από έγγραφα που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιθάκης, σχετικά με «καυτές» υποθέσεις (αναγράφονται μάλιστα αναλυτικά στα έγγραφα), τόσο της δημαρχίας Κασσιανού όσο και επί δημαρχίας Βασιλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου